Според информацията вече има задържани полицейски служители в рамките на

...
Според информацията вече има задържани полицейски служители в рамките на
Коментари Харесай

ISW: Руските служби разследват теч на информация frognews.bg

Според информацията към този момент има арестувани полицейски чиновници в границите на следствието. Руски медии оповестяват, че заподозрените  са предали персонални данни за съветските сили за сигурност на външни лица, някои от които жители на Украйна. 

Акциите идват на фона на поредност от арести и уволнения на видни членове на управлението на Росгвардия (Руската национална гвардия). Кремъл може да упорства за такива, с цел да извърши главен ремонт на вътрешния уред за сигурност, с цел да в профил чиновници, които са изпаднали в немилостта властта в РФ, и да консолидира спомагателен надзор върху вътрешните органи за сигурност, показват откривателите от института. 

Съобщава се още, че съветските сили не престават да употребяват иранските дронове Shahed и други системи с по-ниска акуратност, с цел да компенсират дефицита на прецизни муниции за Русия. От Института за проучване на войната осведомят свален от украинските сили дрон в региона на Азовско море. Твърди се, че дроновете Shahed целят да отклонят вниманието на украинската противовъздушна защита.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР