Според информацията Robinhood Markets Inc. проучва възможността за стартиране на

...
Според информацията Robinhood Markets Inc. проучва възможността за стартиране на
Коментари Харесай

Robinhood обмисля да пусне крипто фючърси в САЩ и Европа

Според информацията Robinhood Markets Inc. изследва опцията за пускане на търговия с фючърси върху криптовалути в Съединени американски щати и Европа в близко бъдеще.

След предстоящото привършване на придобиването на Bitstamp Ltd. за $200 милиона през идната година Robinhood има за цел да употребява лицензите на основаната в Люксембург компания, с цел да вкара безсрочни фючърси за Биткойн и други в Европа.

Освен това се твърди още, че Robinhood обмисля въвеждането на фючърси за Биткойн и Етериум , основани на Чикагската стокова борса ( CME ) в Съединени американски щати.

Говорител на Robinhood посочи: “ “, като добави, че полемиките към момента са в ход и окончателните елементи на проектите могат да се развият.

Въпреки приемането на уведомление от Комисията по скъпите бумаги и фондовите тържища на Съединени американски щати, в което се показва евентуално наложително деяние против компанията (Wells Notice), Robinhood продължи да уголемява своите крипто услуги.

През юни Robinhood удостовери придобиването на Bitstamp, като се чака договорката да бъде финализирана през първата половина на 2025 година По-рано през март компанията закупи и Marex FCM, която има нужния регулаторен лиценз за предложение на търговия с фючърси в Съединени американски щати.

 

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР