Според информацията на бреговите власти, междувременно в района е в

...
Според информацията на бреговите власти, междувременно в района е в
Коментари Харесай

Отново изтичане на газ от „Северен поток”

Според информацията на бреговите управляващи, в това време в региона е в ход екологична избавителна интервенция, защото се счита, че течът може да продължи.

Вчера към обяд ТАСС разгласи стабилизиране на налягането и прекратяване на течовете, базирайки се на известие на " Газпром ".

„ От известието на ТАСС не излиза наяве какъв тип налягане се е нормализирало – работното в тръба, цялостна с газ, или атмосферното. Ако газът още веднъж се издига на повърхността, както оповестяват от Швеция, тогава би трябвало да имаме вяра на тези, които виждат мехурчетата на повърхността на водата ”, отвърна формалното известие съветски специалист пред The Insider.

Според него става дума за продължаващ теч от една или повече пробойни, защото за нови детонации не се оповестява. Експертът допуска, че в случай че пробойните са били краткотрайно затрупани от купищата почва и камъни, които се поставят при градежа на газопроводите, газът вроятно е пробил някъде още веднъж, което не би трябвало да е изненада. Очевидно обаче,...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР