Според информацията журналистът е пътувал до Самара, град в югоизточната

...
Според информацията журналистът е пътувал до Самара, град в югоизточната
Коментари Харесай

“Това е за нашите момчета!”: Заляха с ацетон и боя журналиста Дмитрий Муратов

Според информацията журналистът е пътувал до Самара, град в югоизточната част на страната. Муратов споделя, че незнаен мъж нахлул във влаковото му купе и извикал “Муратов, това е за нашите момчета”. След това залял основния редактор на една от самостоятелните медии в Руската федерация с ацетон и алена багра.

Журналистът заяви, че усеща мощна болежка и парене в очите. Преди година той завоюва Нобеловата премия за мир и подари по-голямата част от наградата си.

Водещият самостоятелен съветски вестник прекрати работата си предишния месец, откакто получи предизвестие от съветските управляващи. Изданието уточни, че е получило две ноти от Росскомнадзор, което значи, че държавният регулатор може да затвори медията посредством правосъдни дейности.

По-рано на 7 април публицисти от " Новая газета ", които избягаха от Русия на фона на продължаващите репресии против свободата на словото обявиха, че са стартирали нова медия, която има за цел да отразява новините и събитията в Русия и по света на съветски и няколко други езика
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР