Според информация в италианска преса отборът на Ферари подготвя доста

...
Според информация в италианска преса отборът на Ферари подготвя доста
Коментари Харесай

Ферари подготвя ревизирана версия на SF-23 за Имола

Според информация в италианска преса тимът на Ферари приготвя много ревизирана версия на SF-23, която да направи своя дебют по време на уикенда за Гран При на Емилия-Романя на „ Имола “ във втората половина на месец май.

Промените ще включват промени по пода, страничните кутии и задното окачване на колата. Всички тези промени имат за цел да разрешат на Ферари да настройва SF-23 по-ниско, което пък да отключи в допълнение показване.
 Сайнц не счита, че има рецесия във Ферари Сайнц не счита, че има рецесия във Ферари
Според данните на медиите в Италия новите странични кутии на Ферари ще наподобяват повече на тези на Ред Бул, чийто дизайн се оказа най-оптимален още от старта на сезон 2022. Първоначалните проекти на Скудерията бяха тези усъвършенствания да бъдат въведени още за Гран При на Азербайджан в края на април, само че потребност от повече време за производството на всички съставни елементи постанова по-късното въвеждане на подобренията.
 Астън Мартин: Трудно ще настигнем Ред Бул, даже и те да стоят мирни Астън Мартин: Трудно ще настигнем Ред Бул, даже и те да стоят мирни
В Гран При на Емилия-Романя се чака да дебютира и обновената версия на болида на Мерцедес – W14, която също ще включва странични кутии, сходни с тези на Ред Бул. Надеждите и на Ферари, и на Мерцедес са тези промени да приближат двата отбора до челото на колоната, където сега Ред Бул господства.
 Сайнц: Доминацията на Ред Бул е заслужена Сайнц: Доминацията на Ред Бул е заслужена
В първите два старта за годината „ Биковете “ завоюваха две двойни победи, а Ферари и Мерцедес към момента нямат нито един подиум. В класирането при конструкторите „ Черните кончета “ заемат четвъртото място с 26 точки, до момента в който Мерцедес са трети с 38. Ред Бул пък оглавява класирането с 87 от вероятни 88 точки.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР