Според информация, споделена от Deadline, Paramount Pictures и синът на

...
Според информация, споделена от Deadline, Paramount Pictures и синът на
Коментари Харесай

Подготвя се биографичен филм за Боб Марли

Според информация, споделена от Deadline, Paramount Pictures и синът на Боб Марли – Зиги са обединили напъните си, с цел да приготвят биографичен филм, отдаден на живота и наследството на именития музикант.

Един от най-самобитните музикални знаци на ХХ век, Боб Марли не е единствено икона на реге-музиката – той се трансформира в фетиш за милиони негови фенове от няколко генерации, изключително откакто земния му път завърши на 36 години в битка с рака, оповестява „ Операция Кино. Неговата музика откри особено място в сърцата на хората и се трансформира във ентусиазъм на доста създатели през годините, пише ekipnews.com.

Боб Марли е бил във фокуса на биографични филми, в това число и добре признатият „ Marley ” от 2012 година на носителя на Оскар Кевин Макдоналд („ Последният крал на Шотландия ”), само че планът на Paramount и Зиги Марли сигурно има упоритостта да съставлява допустимо най-пълен биографичен портрет, като в тази ситуация специфична роля играе и връзката на сина му с музиката на Боб Марли.

Самият Зиги има забележителна биография – предходната година завоюва „ Грами ” за най-хубав реге-албум, в сбирката му има и „ Грами ” за най-хубав детски албум за 2009 година, както и „ Еми ” за истинска ария за детска и анимационна тв стратегия. Миналият месец той издаде седмия си студиен албум „ Rebellion Rises ”, а през годините натрупа опит и почитатели с многочислени концерти. Грижата за наследството на татко му е от първостепенно значение за музиканта, и в тази ситуация с новия биографичен филм, отдаден на него, се чака Зиги да поеме сериозна роля, може би освен на продуцент, само че евентуално ще се включи и с работа по сюжета. Разберем ли вести по тематиката – ще споделим!

И изобщо не се тормозим за нищо, тъй като сме сигурни, че „ всичко ще бъде наред ”!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР