Според информация от украински представители, поне един човек е загинал,

...
Според информация от украински представители, поне един човек е загинал,
Коментари Харесай

Зеленски: Взели сме решение относно тактиката и сроковете на украинската контраофанзива

Според информация от украински представители, най-малко един човек е умрял, а трима са ранени в Киев след рухването на парчета върху жилищна постройка при новата въздушна офанзива, осъществена от Русия в столицата тази нощ, заяви " Ройтерс ".

Украинските сили за противовъздушна защита съумяха да унищожат над 20 дрона, съгласно военната администрация на Киев. Ръководителят на администрацията, Сергей Попко, разказа днешната офанзива като всеобща и уточни, че Русия употребява дроновете " Шахед ", създадени в Иран. Това е третата офанзива с дронове против Киев за последните 24 часа.

В директно видеообръщение президентът, Володимир Зеленски, разгласи, че военното управление на Украйна е взело решение по отношение на тактиката и периодите на украинската контраатака:

" Ние освен се грижим за доставката на муниции, подготовката на нови бригади и нашата тактичност, само че също и за избраните периоди. Това е най-важното - какво и по кое време ще предприемем. Ние ще реализираме това. Решенията са взети ", съобщи Зеленски, съобщи БНР.

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!    

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР