Според информация на британския таблоид The Sun, новата звезда на

...
Според информация на британския таблоид The Sun, новата звезда на
Коментари Харесай

Пиер-Емерик Обамеянг обвинен в опит за убийство

Според информация на английския таблоид " The Sun ", новата звезда на Арсенал - Пиер-Емерик Обамеянг е упрекнат в опит за ликвидиране.

48-годишната Мартина Вехзунг разкрила пред изданието, че някогашният състезател на Борусия (Дортмунд) се опитал да я прегази с персоналния си автомобил, златисно " Ламборгини ".

Причината за дейностите на габонеца не са известни, като двамата са работили дружно преди две години, когато Обамеянг потърсил ПР услугите ѝ. По това време Мартина поддържала формалната " Facebook " страница на " жълто-черните ".

" Чаках го на улицата, където се бяхме разбрали да се забележим. Веднага щом ме видя, настъпи газта на колата и внезапно от 0 км/ч се движеше със стотина. Само рефлексите ми ме избавиха, другояче щеше да ме залепи на предното си стъкло. В резултат на това получих астма ", разяснява пред " The Sun " дамата.

Вехзунг е подала тъжба в полицията, само че следствието не довело до никакво развиване или наказване за футболиста. От Арсенал изрично са отказали да разясняват информацията. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР