Според Информационната мрежа за частни болници (PHIN), която събира данни

...
Според Информационната мрежа за частни болници (PHIN), която събира данни
Коментари Харесай

Приетите в частни болници достигат рекордно високи стойности, тъй като стотици хиляди разчитат на застраховка

Според Информационната мрежа за частни лечебни заведения (PHIN), която събира данни от лечебните заведения в бранша, има 12% нарастване на броя хора, които заплащат за грижи посредством застраховка, като 157 000 души употребяват този маршрут от април до юни и 148 000 от юни до септември тази година.

Новината идва, когато описът на чакащите на NHS продължава да пораства с съвсем 7,8 милиона записани срещи. Наскоро оповестени данни демонстрират, че има общо 6,5 милиона самостоятелни хора в листата на чакащите.

Новите числа в листата на чакащите би трябвало да бъдат оповестени от NHS в четвъртък и последните проучвания демонстрират, че изоставането ще продължи да пораства минимум до август идната година.

Дейвид Фърнес от Мрежата на самостоятелните снабдители на здравни услуги – която съставлява ползите на частните лечебни заведения – сподели пред The ​​Independent: „ Ние знаем от нашите лични проучвания, най-важният фактор в хората изборът на частния бранш за грижи е дълъг. Списъците с чакащи на NHS – близо поло...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР