Според информациите двата клуба са се разбрали относно цената на

...
Според информациите двата клуба са се разбрали относно цената на
Коментари Харесай

Ман Сити и Челси са близо до още една сделка

Според информациите двата клуба са се разбрали по отношение на цената на играча, като Челси ще заплати за правата му 45 милиона паунда. Остава само да се посочи методът на погашение на въпросната сума, която най-вероятно ще бъде разграничена на няколко вноски.

27-годишният нидерландец не е първи избор за мениджъра Джосеп Гуардиола, като през предишния сезон изигра едвам 27 мача във всички шампионати, като се разписа 3 пъти. Въпреки това до неотдавна " Гражданите " се колебаеха дали желаят да се разделят с този футболист, само че в последна сметка са решили, че могат да го пуснат да се завърне в Челси, откъдето потегли футболната му кариера в Англия.,

Привличането на Аке е добра вест за мениджъра на Челси Томас Тухел, който доста искаше да го има в състава си поради неговата поливалентност. Освен като централен бранител, нидерландецът може да играе и като ляв бек, както и като отбранителен халф. Очаква се той да бъде употребен главно като ляв централен бранител в схемата с трима бранители, която Тухел постанова, само че при потребност може да запълва и други " дупки " по терена.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР