Според голяма част от астролозите новолунието през февруари е едно

...
Според голяма част от астролозите новолунието през февруари е едно
Коментари Харесай

На кои зодии ще се отрази най-силно новолунието през февруари

Според огромна част от астролозите новолунието през февруари е едно от най-въздействащите. Възможно е то да се отрази на всички зодии в огромна степен, само че за 3 от тях новолунието ще бъде най-трансформиращо.

Ето кои са те.

Телец

Промяната ще се усеща на всички места към вас, скъпи Телци. Но зад тази промяна се крият избрани аргументи и вие не трябва да се притеснявате от измененията. Възможно е новолунието да повлияе на вашата кариера, да ви сложи пред нови провокации, да ви предложи напълно разнообразни задания и задължения или пък остарели такива, само че изпълнени по непредвиден за вас метод.

Всички тези промени ще ви оказват помощ да погледнете по-ясно огромната картина. Какво значи за вас работата ви, какво е вашето място в света и желаете ли да бъде по-различно от това, което е сега?

Не се опасявайте да си зададете тези въпроси вътрешно и да помислите върху отговорите, само че почтено пред себе си.

Светът ви може да наподобява като че ли се тресе в този интервал, като че ли доста промени се случват едновременно, само че повярвайте, в дълготраен интервал това ще е за добре. Равносметките, които в този момент ще си извършите и изборите, до които те ще доведат, ще ви изведат на нов път, с доста повече благоприятни условия от до момента.

Време е да дефинирате какво желаете да постигнете в професионален проект и да започнете да планирате дейности.

Лъв

Рядкост е да не сте в центъра на внимание, скъпи Лъвове, само че тъкмо това ви чака в този интервал. Новолунието през февруари ще се отрази доста в региона на контактите. Обърнете внимание на хората, които са към вас. Помислете за тези, които са ви помагали най-вече до момента, по какъв начин са ви помогнали и адаптирайте това в новата си обстановка.

Възможно е да се почувствате като че ли някой ви е лишил контрола и не всичко зависи от вас.

Чувство, което не ви е доста познато и не се усещате удобно в сходна обстановка, само че това е, което ориста ви предлага. Не го приемайте персонално. Вие сте значими, само че е също толкоз значимо да оцените хората към вас, техните качества и умения, и да се вдъхновите от тях, с цел да постигнете още повече триумфи в своя професионален и персонален проект.

През този интервал на фокус ще са другите и вашият взор върху тях, само че в случай че сте умни и проницателни, непознатият опит ще ви бъде от огромна изгода в бъдеще.

Водолей

Водолеи, това е вашето новолуние, само че не очаквайте да е милостиво към вас. Напротив, новолунието може да ви се отрази трагично, даже мъчително, написа az-jenata.bg.Но това е цената, която би трябвало да заплатите, с цел да продължите напред по-силни, по-знаещи, по-можещи.

Преди да стане това, ще би трябвало да се освободите от мъчителни товари, било то в професионален проект или в персонален.

Помислете кои са навиците и убежденията, от които към този момент нямате потребност. Какво ви дърпа обратно и ви пречи да растете? Обмислете хубаво кои са тези неща и ги изхвърлете. Оставете ги зад тила си.

Според астрологичните прогнози новолунието ще ви даде опция да се изградите отначало, от вътрешната страна на открито. Може да се почувствате като че ли изживявате рецесия на идентичността, само че в действителност тази промяна ще направи път на новото в живота ви, на нещо по-голямо и значимо.

 

 
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР