Според ГЕРБ трябва или да се вдигат данъците, или да

...
Според ГЕРБ трябва или да се вдигат данъците, или да
Коментари Харесай

Борисов: Трябва или да се вдигат данъците, или да се отложи влизането ни в еврозоната

Според ГЕРБ би трябвало или да се подвигат налозите, или да се отсрочи влизането ни в еврозоната. На конференция водачът на партията Бойко Борисов направи коментар на оферти от служебното държавно управление държавен бюджет. Според ГЕРБ проектобюджетът съдържа скрити дефицити и клопки, които не са отразени в него. Борисов посочи, че хранилището в Чирен е цялостно с газ, който е в пъти по-скъп. По думите му в бюджета липсват и 50 милиарда вложения за автомагистрали. Борисов прикани водачите на партиите преди да се сформира държавно управление да разясняват бюджета и да кажат защо ще гласоподават.

След като през вчерашния ден служебният кабинет показа проектобюджета за тази година, от ГЕРБ направиха първия си коментар на конференция. По думите му има клопки, които не са отразени в проектобюджета.

Затова съгласно Борисов е почтено преди да се сформира държавно управление водачите на партиите да разясняват бюджета и да кажат защо ще гласоподават.

Той разяснява и вариантaна „ Продължаваме промяната-Демократична България “ за държавно управление на малцинството.

По отношение на разновидността за експертно държавно управление, Борисов съобщи, че то се прави, когато искаш да се скриеш зад политическа безнаказаност.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР