Според „Гадзета дело Спорт“, наставникът на Наполи Лучано Спалети се

...
Според „Гадзета дело Спорт“, наставникът на Наполи Лучано Спалети се
Коментари Харесай

Раздор в Наполи - Де Лаурентис търси нов треньор

Според „ Гадзета дело Спорт “, наставникът на Наполи Лучано Спалети се е конфронтирал съществено с вицепрезидента на отбора Едоардо Де Лаурентис в неделя, като поради решение на треньора, се е трансформирала цялата седмична стратегия на „ адзурите “.

Розовия вестник написа, че Спалети не се е съгласил с настояването на управлението да наложи лагер на играчите до идната среща, само че това е единствено една от аргументите за сериозния скандал сред него и Едо. Партенопеите претърпяха загуба с 2:3 от Емполи в неделя, като позволиха три гола в последните 10 минути, което на процедура ги лиши от битката за Скудетото.

Spalletti-De Laurentiis, i motivi della rottura. E rispunta Gasperini
— La Gazzetta dello Sport (@Gazzetta_it)
Междувременно президентът Аурелио Де Лаурентис обмисля бъдещето на Спалети и ще вземе решение за него в края на сезона. У предприемача има съществени подозрения, че треньорът може да се оправи с тима. Уволнението му обаче, би коствало на партенопеите 6 милиона евро. Роденият в Тоскана експерт подписа двугодишен контракт предишното лято с алтернатива за удължение с още два сезона.

Роберто Де Зерби и Винченцо Италиано са най-често свързвани с работата в Наполи. Джан Пиеро Гасперини също е претендент за скамейката, в случай че Спалети бъде уволнен в края на акцията.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР