Според Forbes, X е започнал да изпраща имейли с предложения

...
Според Forbes, X е започнал да изпраща имейли с предложения
Коментари Харесай

Илон Мъск започна да продава имената на изоставените акаунти в X на баснословна цена

Според Forbes, X е почнал да изпраща имейли с оферти за закупуване на неактивните потребителски имена на цена от $50 000. Имейлите, получени от изданието, демонстрират, че група чиновници на компанията, известни като @Handle Team, са почнали да работят по основаването на пазар за сметки. които в началото са били регистрирани.

Слуховете, че компанията на Мъск възнамерява да осъществя сходна стратегия, циркулират от дълго време. Още през ноември 2022 година Мъск написа в уеб страницата на обществените медии, че голям брой сметки са били завладяни от ботове и тролове и че възнамерява от идващия месец да стартира пречистване.

В отговор на това, един консуматор предложи да се сътвори „ пазар за сметки “, където хората биха могли да ги продават един на различен и уеб сайтът ще бъде заплатен за това (Forbes не съумя да дефинира дали сега съществува такава практика).

Следващия месец чиновници на X ще обсъдят опцията за продажбата на сметки в X/Twitter, за което от The New York Times оповестиха още през януари, като Мъск написа, че възнамерява да пусне до 1,5 милиарда потребителски имена „ скоро “. През май, компанията X стартира да отстранява неработещите сметки от уеб страницата си.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР