Според фън шуй цветята, отглеждани в дома ни, носят разнообразна

...
Според фън шуй цветята, отглеждани в дома ни, носят разнообразна
Коментари Харесай

Всяко цвете излъчва своя енергия в дома ни, внимавайте с червените цветове

Според фън шуй цветята, отглеждани в дома ни, носят разнообразна сила. 
Ето и някои представители на флората и каква сила биха внесли в дома ни.

Орхидеите, божурите и лалетата са носители на фамилното благополучие. Ако си засадите някое от тези растения ще се радвате на забележителен фамилен живот.
Имат ли място вкъщи изкуствените цветя?
Енергията от растенията може да окаже въздействие върху нашето въодушевление и здравословно положение, тъй че би трябвало да вземем съществено избор...
Прочети повече
Кактусите имат свойството да гълтам нездравословните лъчи от компютрите да вземем за пример. Затова съгласно фън шуй те са най - желани от всички растения с бодли.

Мушкатото сложено до входната врата се има вяра, че притегля шанс в дома.

Внимавайте с цветята, които имат червени цветове, тъй като аленото е доста мощен цвят. Според фън шуй той може да ви донесе, както благополучие и триумфи, по този начин и неприятен шанс в любовния живот. Червената роза не е уместно растение, защото символизира гибелта. Ако имате предпочитание да отглеждате червени цветя и те да ви носят позитивна сила в дома, то може да се спрете на петуниите или коледната звезда. Тяхната сила е повече от позитивна.

Увивните растения, закриващи прозорците утежняват връзките с роднините. Ако имате такива растения пълзящи над вратата ви има риск да загубите дома си. Общо взето тези цветя носят със себе си отрицателна сила и не въздействат добре на прочувственото ви положение.
Какво не знаем за цветята?
Когато влезем в цветарски магазин, постоянно се губим измежду изобилието от цветя. Някои тънкости при покупката им са известни на мнозина - на...
Прочети повече
Според това, което бихте желали да привлечете има растения, които биха ви помогнали. Например в случай че желаете да имате триумф в любовта отглеждайте орхидеи и божури, за привличане на пари - мушкато, коледна звезда, нарцис или слънчоглед. Ако имате потребност от успокоение, то най - подобаващите за това цветя са теменужка, зюмбюл и незабравка. 

Ако макар грижите, които полагате за своите цветя те стартират да вехнат или да наподобяват изсъхнали би трябвало да знаете, че повода най - евентуално е в това, че растенията улавят в себе си отрицателната сила. Това може да е пагубно за цветята и добър вид да ги запазите е просто да променяте местоположението им в дома си.

Много хора не се оправят с развъждането на цветя. Случайно в случай че сте измежду тях бихте могли да заложите най-малко на картините с изобразени цветя. Те също имат позитивен резултат върху силата на дома. Дори съгласно теориите на фън шуй в случай че неомъжена жена окачи на стената си картина на цветя, то тя ще си откри по - скоро подобаващ брачен партньор. 

Със сигурност растенията имат позитивен резултат върху дома на всеки. Освен, че красят къщата ви те улавят отрицателната сила и я преобразуват в позитивна. Така, че в случай че нямате нито едно цвете помислете над това да се сдобиете с най-малко едно. Само бъдете деликатни при подбора, тъй като не всички растения имат позитивни свойства върху триумфа и хармонията на дома ви.
Стайните растения, които са потребни за здравето ни
Освен че са красиви и неповторими сами по себе си, растенията са и извънредно потребни, в случай че приемем те да бъдат част от нашия домакински инт...
Прочети повече
Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР