Според Евростат страната ни отново е на опашката. Този път

...
Според Евростат страната ни отново е на опашката. Този път
Коментари Харесай

Според Евростат пак сме на опашката. Този път по онлайн пазаруването

Според Евростат страната ни още веднъж е на опашката. Този път става дума за онлайн извършването на покупки, което в изискванията на пандемия се ускори в цялал Европа. 

40 на 100 от българите сред 16 и 74 години, предходната година са си купили стока или услуга през интернет, демонстрират данните на Европейската статистическа организация.

В Нидерландия по този начин пазарят близо 90 на 100 от жителите. Онлайн покупките са желани от 74 на 100 от европейците сред 16 и 74 години.

Ето най-предпочитаните неща за извършване на покупки онлайн - облекла, обувки, храни, мебели, козметика, книги, електроника, детски играчки, съобщи обстоятелства.бг.
На този декор от ден на ден предприемчиви българи притеглят клиентите си през интернет, вместо да заплащат скъпи наеми за физически магазини.

След като стартират да създават багра, те се стремят да изградят мрежа от дистрибутори, посредством които да я продават.

„ Кризата единствено оказа помощ да осъзная в действителност какъв брой е потребно и разумно да продаваш онлайн. Онлайн може да достигнеш безусловно всяка една точка на света с артикул, който правиш тук в България “, изясни Ясен Русев, съосновател на компанията.

Боята им се нанася върху стената, след което може да пишеш върху стената, употребявайки я като дъска. И да я изтриеш също като дъска.

„ Онлайн може да отвориш нови партньорства, примерно сега работим с наш нов сътрудник в Англия, с който аз въобще не съм се виждал към момента онлайн, само че все пак той е човек, който ще ни помогне да развием пазара в Англия до равнища, които ние не може и да помислим да го създадем отсам “, добави Ясен Русев.

Поредната пратка за Мариана, която плете мартеници и наема дами от цялата страна да плетат. Моделите се излагат физически в магазин и онлайн в уеб страницата ѝ.

„ Много от хората са надалеч, освен поради пандемията в този момент, само че са отдалече и примерно им е доста по-трудно да дойдат, скъпо им е, да кажем от Бургас, Свищов, от Русе, транспортните разноски са към този момент на висока цена и по тази причина избират да им снима материалите, които предлагаме и моделите, и те да си го поръчат, и да ги изпратим “, изясни Мариана Петрова, притежател на компания.

Така без да разполага с магазини в цялата страна, тя съумява онлайн да продава в цяла България. Също както компанията с боята, върху която се написа, продава в целия свят без да има нито един магазин в чужбина. Просто клиентите си го поръчват онлайн.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР