Според еврокомисаря за вътрешния пазар Тиери Бретон през 2020 г.,

...
Според еврокомисаря за вътрешния пазар Тиери Бретон през 2020 г.,
Коментари Харесай

Тръмп заявил, че САЩ никога няма да помогнат на Европа при атака, твърди еврокомисар

Според еврокомисаря за вътрешния пазар Тиери Бретон през 2020 година, до момента в който към момента бил президент, Доналд Тръмп декларирал на ръководителя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен, че Съединени американски щати в никакъв случай няма да оказват помощ на Европа, в случай че тя бъде атакувана и ще изоставен НАТО, съобщи Ройтерс.

" Трябва да разберете, че в случай че Европа бъде атакувана, ние в никакъв случай няма да се притечем да ви помогнем и да ви подкрепим ", споделил Тръмп съгласно Бретон на среща на Световния стопански конгрес в Давос през януари 2020 година, на която участвал и еврокомисарят.

" Между другото Организацията на северноатлантическия контракт " е мъртва и ние ще я напуснем, ще излезем от НАТО ", споделил още Тръмп, съгласно Бретон. " И апропо вие ми дължите 400 милиарда $, тъй като вие не платихте, вие германците, това, което трябваше да платите за защита ", добавил Тръмп.

Тръмп е любимец за номинацията на републиканците за изборите през ноември 2024 г, които съгласно социологическите изследвания се обрисува да бъдат мощно оспорвана конкуренция с сегашния президент демократ Джо Байдън, съобщи Българска телеграфна агенция.

Агенция Ройтерс отбелязва, че предизборният щаб на Тръмп все още не е дал отговор на питане за коментар.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР