Според Evening Standard, Деклан Райс остава основната трансферна цел на

...
Според Evening Standard, Деклан Райс остава основната трансферна цел на
Коментари Харесай

Арсенал води в битката за подписа на Деклан Райс, разкриха причината

Според Evening Standard, Деклан Райс остава главната трансферна цел на Арсенал, като се чака клубът още веднъж да поддържа Микел Артета през идващия трансферен прозорец. Тактически халфът на Уест Хем ще запълни значима празнота в междинната линия на Арсенал, като може да бъде, както в ролята на опорен полузащитник, по този начин и малко по-напред като номер 8. Освен футболните си качества, Артета се счита за огромен обожател на работната нравственос и лидерските качества на британската звезда.

Мнението на играча за Артета, което Evening Standard написа, може да бъде от решаващо значение. Мениджърът на " артилеристите " има потвърден опит в развиването на млади играчи, най-много съотборника на Райс в британския народен тим Букайо Сака. Това, както и позицията на " артилеристите "  с осем точки преднина на върха на Висшата лига с 10 мача до края, направи Арсенал убеден, че ще притегли полузащитника.

Освен Артета, планът на клуба от Северен Лондон се счита, че дава отговор на упоритостите на Райс. Бившият му клуб Челси, който е дългогодишен почитател на играча, евентуално няма да може да му предложи футбол от Шампионската лига, защото е изправени пред тежко лято, в което се чака много играчи да изоставен. Междувременно Манчестър Юнайтед също е измежду претендентите, до момента в който Уест Хем наподобява се помири, че ще загуби своя капитан и съгласно известията ще се опита да изиска до 150 милиона паунда за него.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР