Според експерти от британската аналитична компания Henley & Partners 15

...
Според експерти от британската аналитична компания Henley & Partners 15
Коментари Харесай

Руските и украинските милионери масово напускат страните си

Според специалисти от английската аналитична компания Henley & Partners 15 000 доларови милионери може да изоставен Русия до края на годината.

В същото време общият брой на жителите на Руската федерация с този статут се прави оценка на 101 000 души.

Според специалисти тази година Русия рискува да стане водач в отлива на богати поданици. Предимно богатите руснаци отиват от Русия в ОАЕ, Австралия, Израел, Сингапур. Сега съветските милионери започнаха да заобикалят Съединени американски щати, Европейски Съюз и Обединеното кралство от боязън от заледяване на активи заради наказания.

Украйна също е очевидец на голямо изселване на милионери, като 2800 богати украинци напущат страната, което съставлява 42% от общия брой.

На този декор изданието Welt оповестява за 30 случая на полети на частни самолети и хеликоптери на Руската федерация във въздушното пространство на Европейски Съюз, заобикаляйки глобите.

Според вестника се твърди, че самолетът принадлежи на частни лица в Русия, в това число олигарси, на които не беше позволено да влязат във въздушното пространство на Европейски Съюз заради наказания.

Например публицистите показват аероплан Bombardier с номер T7-7AA, регистриран в Сан Марино и летящ от Ница за Истанбул. Собственик на борда, съгласно изданието, е предприемачът Алберт Авдоляу.

Изданието свързва различен аероплан с Виктор Векселберг.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР