Според експерти има защо и има как да се свържат

...
Според експерти има защо и има как да се свържат
Коментари Харесай

Прошко Прошков: Няма човек или политик, който да не съчувства на Перник

Според специалисти има за какво и има по какъв начин да се свържат водопреносните системи на Перник и София, тъй че перничани да са спокойни, че няма да останат без питейна вода, до момента в който се чака язовир Студена още веднъж да се изпълни. " Няма човек или политик, който да не съчувства на нашите съседи от Перник. Не мисля, че би имало някой срещу да се помогне при изискване, че първо защитим ползите на жителите на Столична община ", сподели в студиото на утринния блок на Българска национална телевизия Прошко Прошков, ръководител на непрекъснатата комисия " Инженерна инфраструктура и енергийно обмисляне " в СОС.

Прошков изясни, че гаранциите за сигурността на столичани са първо механически. Име експертиза, която демонстрира, че всички равнища на язовири сега са с задоволително равнище.

Той изясни, че всички институции приготвят план. Максимално се бърза, тъй като няма време. При изискване, че отчетът е подготвен, той ще бъде гласуван още този четвъртък.

Прошко Прошков: Във всеки идващ ден ние сме подготвени да създадем изключителна сесия на СОС и да го гласуваме.
Прошков съобщи, че са получили невиждана политическа гаранция. При изискване, че се получи проблем, е изтънчено да има спирателен кран при започване на водопровода.

Прошко Прошков: Искаме виновните институции да потвърдят, а те го вършат, че няма никакъв риска за водния баланс на София.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР