Според едно изследване на Wall Street Journal служителите са с

...
Според едно изследване на Wall Street Journal служителите са с
Коментари Харесай

Испанците си мечтаят за шеф като Рафа Надал


Според едно проучване на Wall Street Journal чиновниците са с 12% по-продуктивни и с 31% по-ефективни, в случай че са стимулирани и удовлетворени от своята работа. За тази цел голяма роля играе екипът и ръководителят.

Ако се чудите какво общо има това с тениса, то отговорът откриваме в Испания, тъй като се оказва, че за испанците идеалният началник се споделя Рафаел Надал. InfoJobs, водещата платформа за наемане в страната, проучва профила на най-желания началник от испанците на база на разнообразни критерии като възраст, пол и персонални качества. Според резултатите от проучването 45% от работещото население желае да бъде управителен от персона като 22-кратния първенец от Големия шлем. Причините са свързани с няколко основни качества на именития тенисист – неговото примирение, почтеност, надеждност и пристрастеност.

Според класацията в топ 3 на желаните шефове за испанците след Надал се подреждат Маргарите дел Вал, химик и вирусолог, както и създателят на Amazon Джеф Безос.

И до момента в който сънародниците му си мечтаят техният началник да бъде сходство на Надал, самият тенисист се радва на първите си дни като татко. В четвъртък той публично удостовери най-хубавата вест – че брачната половинка му Мария Перейо го е дарила със наследник, който носи името Рафаел. „ Здравейте, всички. След няколко дни и доста прелестни известия желаех да благодаря на всички. Много сме щастливи и всички са доста добре. Прегръдки “, написа 22-кратният първенец от Големия шлем.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР