Според думите на автора на публикациите в социалната мрежа, нейната

...
Според думите на автора на публикациите в социалната мрежа, нейната
Коментари Харесай

Мъж предлага на непознати да изнасилят приятелката му

Според думите на създателя на изявленията в обществената мрежа, нейната двадесетгодишна другарка, която е била дружно с обичания си от четири години, заподозряла, че той ще й направи предложение за брак. За да удостовери догатките си, тя решила да прегледа известията в пощата на телефона на приятеля си. Тя очаквала да откри писмо, потвърждаващо поръчката на сватбения пръстен.

Вместо да потвърди догатката си, британката разкрила известие в пощата, датирано от пролетта на 2018 година, което я поразило неприятно. В него той отговоряр на публикация на уеб страницата Craigslist, създател на която бил мъж, който търсел жена, която да „ извърши фантазията му за принуждение “. Приятелят на девойката написал на подалия обявата, че може да изнасили приятелката му.



Когато британката схванала за постъпката на приятеля си, тя поискала пояснение. "Изглежда като че ли не съм бил аз.. Не знам по какъв начин се е случило. Сгреших. Мразя себе си за това. Срамувам се. Не желая към този момент да съм на този свят. Разстроих те, а в действителност желаех единствено да те направя благополучен ", опитвал се мъжът да се оправдае.



Момичето в мненията към изявленията на приятелката си в Twitter удостоверява достоверността на историята и написа, че не схваща по какъв начин може да се вижда няколко години с човек, който, както се оказва, изобщо не познава.



Тя открила, че приятелят и също по този начин е заснемал по какъв начин вършат секс и по-късно е изпращал видеоклиповете на непознати. Британката се е обърнала към полицията, която в този момент, съгласно нейните думи, проверява случая.

Превод и редакция: БЛИЦ


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР