Според думите им 50-годишния бандит се е утвърдил като неформален

...
Според думите им 50-годишния бандит се е утвърдил като неформален
Коментари Харесай

Сводникът на Русата Златка наследи Чолата! Васил Телбизов закриля ВИП труженичките в София


Според думите им 50-годишния престъпник се е утвърдил като неофициален необут на ВИП проституцията в София.

В „ портфолиото” на Телбиза с предлагани девойки за консумация попадали над 20 известни хубавици, огромна част от които са познати от реалити формати, готварски излъчвания, състезания за хубост и музикални тв канали.

„ От няколко месеца Васил Телбизов и хората му закрилят ВИП проститутките в София и прибират част от парите им против протекция и „ застраховка” против злополуки и проблеми с клиенти. Поръчките стават през телефона, само че се одобряват позвънявания единствено посредством мобилното приложение „ Уатс Ъп”. Най-евиното момиче е 1000 лв. на нощ, само че има и такива, за които прибират по 5 бона”, издава не без злоба и вероятно за донос съперник на Васил Телбизов.
Според думите на конкурентен сутеньор, пазарджишкия мафиот е наследил в бизнеса с ВИП проституция организацията на Росен Чолов – Чолата, някогашен брачен партньор на актрисата и моделка Ирена Милянкова. „ Голяма част от някогашните жрици на Чолата през днешния ден проституират за Телбиза. Той им

прибира сред 30 и 40% от заработеното

според от съответните ангажименти с момичето. Негови хора ги разкарват по адреси из София с два джипа БМВ и с таксита, ръководени от доверени водачи. Организацията разполага и със собствен терен. Куриозът е, че тайният ВИП бардак се обитава досами известния обществен дом „ Париж” в софийския квартал „ Гоце Делчев” – против църквата на Южния парк. На разстояние от 50 метра един от различен са най-евтиния и най-скъпия вертеп в София”, споделя осведомен с бизнеса на компаньонките.
Според изчисленията му, организацията на Васил Телбизов печели към 300 000 лв. месечно от проституция. Това превръщало някогашния сводник на Златка Райкова в най-сериозния състезател в сутеньорския отрасъл. „ Даже Веско Контесата и Митко Русия не могат да се похвалят с сходни приходи”, безапелационен е той.
Васил Телбизов излезе от пандиза единствено преди година, откакто през 2017-а бе наказан на 3 години затвор в Малта поради сутеньорство. За такова закононарушение тамошното законодателство планува 10-годишни присъди. Нашият престъпник обаче подписа договорка с прокуратурата, призна се за отговорен и прекара единствено 20 месеца в тюрмата в Малта.
На острова Телбизов

управлявал бардак в столицата Ла Валета.

Той отговарял за намирането на клиенти и взимал половината от парите на 7 девойки. Жриците били от Молдова и Румъния. Единствената българка е Катя Кокинос, която била дясната ръка на Телбизов. Тя вербувала проститутките. Катя също беше наказана на 3 години пандиз, само че нейната орис остава неразбираема.
Роденият в Пазарджик Васил Телбизов има километрично престъпно досие. Той е една от легендите на бизнеса с нежна плът в България. През 2005 година бе разследван от службите, че дава подкупи на служител на реда, който след това беше съден поради присъединяване му в групата за похищение „ Наглите”. Става въпрос за ченгето Йордан Костов. На 12 декември 2012 година той привикал на паркинга пред стадион „ Раковски” Васил Дамянов Телбизов, изтърпяващ наказване „ отнемане от независимост “ в затворническо общежитие „ Казичане “.

„ Имаш два разновидността. Или ми даваш пари и си живееш като цар в пандиза или не ми даваш и ще бъдеш унизен. Помисли си за отговора и ще се забележим пак”, споделил му Костов. След два месеца той извикал Телбизов непосредствено в служебният си кабинет с съответно предложение. „ Подари ми кола и ще те оставя на работа на стадион „ Раковски”. Затворникът по това време бил един облагодетелстваните да изтърпяват наказването си на открито. Трудел се като служащ „ поддръжка на стадиона” и никога не желал да изгуби привилегията си. Дори има данни, че през съшия интервал когато е бил пандизчия е имал и настоящ бардак в центъра на София, на столичния пл. „ Гарибалди “.
В интервала 2003-2005 Телбизов бе в предварителния арест в Пазарджик по обвиняване за сводничество във Франция, поради което през 2005 година е наказан на 5 години затвор. От Пазарджик го местят в Софийския централен затвор, а по-късно в затворническото общежитие в Казичене. Като пандизчия от октомври 2005 стартира работа на стадион „ Раковски” в столицата, където остава до март 2006 година
Васил Телбизов беше разследван и като обвинен за

убийството на сестрите Белнейски

в Пазарджик. Подозренията против него обаче отпаднаха защото по друго обвиняване против него – за пране на пари, повдигнато през октомври 2005, до края на март 2006 е бил под непрекъснато наблюдаване – директно следене, подслушване на телефона му и видео наблюдаване. Всички употребявани по случая СРС-та, назначени от Дирекция оперативно-техническа информация (на МВР) и ДОИ, са приложени към делото му за сводничество и нямало данни даже да е засичан към сестри Белнейски.
По едно от делата против Васил Телбизов за сводничество фигурираше и името на Златка Райкова като едно от девойките, работещи за него в Холандия. Знойната русокоска е първото гадже на Телбиза, с който са съграждани. Златка, която през днешния ден е щастливо омъжена за Благо Георгиев и неотдавна роди дете от него, в никакъв случай не е признавала, че е работила като продажница за първото си гадже.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР