Според древно поверие не се дават пари назаем през прага

...
Според древно поверие не се дават пари назаем през прага
Коментари Харесай

Прагът – граница между две енергии

Според антично вярване не се дават пари назаем през прага

Стаите би трябвало да бъдат разграничени с порти, а не с завеси. Това е по този начин, тъй като прагът е преход от едно пространство в друго във всевъзможен смисъл. И всяко съединяване е нежелателно.

Ако се здрависвате през прага, по този метод се смесва енергетиката на разнообразни пространства и хора. Побеждава по-силната. Затова някои, без да желаят, могат по този метод да трансформират и да влошат аурата си, в случай че си взаимодействат с недобронамерен човек.

По аналогични аргументи не трябва да се предават пари през прага. Астролозите акцентират, че в случай че парите се дават назаем по този метод, огромна е вероятността те да бъдат урочасани. Причината е усилването на всевъзможни заклинания по време на прехода през прага.

Не бива и да се стои в рамката на вратата. Енергетиката, изпълваща това място, може да повлияе отрицателно върху здравето, върху човешките качества и да призове бедата.

Специалистите акцентират, че стаите би трябвало да бъдат разграничени само от порти. Не бива да се слагат завеси, щори и други съоръжения. В подобен случай е по-добре да остане отворено. Благодарение на вратите енергетиката остава по местата си. А при неналичието на каквато и да било бариера тя отмерено запълва стаята. През пердетата от време на време се просмуква дребна част, която може да се отрази отрицателно и на двете пространства.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР