Според ДПСЦонев иронизира премиера“Ние от ДПС казахме, че Планът пак

...
Според ДПСЦонев иронизира премиера“Ние от ДПС казахме, че Планът пак
Коментари Харесай

Лобизъм бави плана за 12 млрд. лв.

Според Движение за права и свободи
Цонев иронизира премиера

“Ние от Движение за права и свободи казахме, че Планът отново ще бъде върнат и е нереално да считаме, че ще бъде признат. Историята с проекта е доста забавна. Опираме отново до фиксациите. Планът можеше и трябваше да бъде импортиран още предходната година и тогава щяхме да имаме и предплатена сума, щяхме да имаме и утвърдени дейности. За страдание, те не го внесоха, тъй като трябваше някои планове за бъдат готови, да вземем за пример за батериите, за фотосоларите, за изключването на водорода. Говорят за декарбонизация, а изключиха водорода от плана”, съобщи зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Йордан Цонев.

“От Европейска комисия ни споделят учтиво “не”. И през вчерашния ден Урсула “ми сподели да туитна, че вървим с съвършена скорост”. Повече от съвършена е - свръхзвукова”, иронизира Цонев министър-председателя Кирил Петков.

Повод за коментара бе изказванието на Кирил Петков пред кореспонденти във Варна, че се е чул с ръководителя на Европейска комисия Урсула фон дер Лайен и тя му е дала съвет да пусне туит, че “се движим с съвършена скорост и в идващите дни се чака да подпишем техническите характеристики” на проекта.

“Не стига, че закъсня, не стига, че върху него се упражняваха три държавни управления, а на всичкото от горната страна не е добре направен”, възмути се и водачът на “Възраждане” Костадин Костадинов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР