Според Доналд Тръмп, ирландската граница няма да бъде проблем след

...
Според Доналд Тръмп, ирландската граница няма да бъде проблем след
Коментари Харесай

Тръмп: Ирландската граница няма да е проблем след брекзит

Според Доналд Тръмп, ирландската граница няма да бъде проблем след брекзит. Американският президент дойде в Ирландия за среща с премиера, и с цел да нагледа голф курорта си в страната.
Тръмп посрещна принц Чарлз в резиденцията на Съединени американски щати в Лондон На вечерята участваха към 60 посетители
След тридневен маратон от срещи във Англия, Доналд Тръмп изрази вяра, че брекзит ще се случи в най-скоро време.

Снимка: EPA
Американският президент се ангажира с доста огромно комерсиално съглашение, откакто Острова напусне Европейския съюз.
bTV Репортерите: Граничен пункт BREXIT Невидима граница разделя Република Ирландия, член на Европейски Съюз и Северна Ирландия, част от Англия, която се готви да го напусне. Невидима и мирна към този момент, само че дали задълго?
" Мисля, че всичко ще мине доста добре, за вас също, с вашата стена, с вашата граница. Искам да кажа, че ние сме в деликатна обстановка с границата на Съединени американски щати, както и вие. Но слушам, че тук всичко ще мине доста добре ", сподели Тръмп на общата конференция с ирландския министър председател Лио Вардакар.

Снимка: EPA

Северна Ирландия ще излезе от Европейски Съюз дружно с цялото Обединено кралство след брекзит, а Република Ирландия ще остане в съюза. Проблемът с границата е един от най-трудните в процеса на брекзит.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР