Според доминирането на Доналд Тръмп на пазара на политически залагания

...
Според доминирането на Доналд Тръмп на пазара на политически залагания
Коментари Харесай

Коефициентите показват, че процесът на Доналд Тръмп за тайни пари може да отвори вратата за Джо Байдън в президентската надпревара

Според доминирането на Доналд Тръмп на пазара на политически залагания наподобява понижава след процеса против него за секрети пари в Ню Йорк букмейкъри.

Тръмп се появи в съда в понеделник, когато стартира подборът на правосъдните заседатели за неговия развой за безмълвни пари, историческо събитие като първия углавен развой против (бивш или настоящ) президент на Съединени американски щати. Предполагаемият претендент за тазгодишния претендент за президент на републиканците дава отговор по наказателни обвинявания в първото от четирите си обвинителни акта, които би трябвало да бъдат изправени пред съда.

Обвиненията против Тръмп са съсредоточени върху изказвания за подправяне на вътрешни архиви на организацията на Тръмп. Прокурорите настояват, че това е част от скица за угнетяване на истории, които биха могли да навредят на неговата президентска акция през 2016 година По това време репутацията на Тръмп беше напрегнат заради спорни забележки, които той направи за дамите.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Доналд Тръмп седи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР