Според документи, предоставени от ЦРУ, руски войници свалили Неидентифициран летящ

...
Според документи, предоставени от ЦРУ, руски войници свалили Неидентифициран летящ
Коментари Харесай

Още Крият! Нападнаха Русия! Десетки Руски Войници Са Били Буквално Вкаменени От Нашествениците!

Според документи, предоставени от Централно разузнавателно управление на САЩ, съветски бойци свалили Неидентифициран летящ обект. След като сваленият летателен уред се приземил, пасажерите му – от извънземен генезис – се противопоставили на военните, вследствие на което човешките бойци били вкаменени.

Разсекретеният комплект документи споделя по какъв начин 22 съветски бойци били „ убити ” единствено от ПЕТ извънземни същества, откакто бойците свалили летателния уред на извънземните.

Разсекретените документи, които към този момент са със свободен достъп на уеб страницата на Централно разузнавателно управление на САЩ, в действителност са превод от украински вестник, който писал за случая.

Репортажът на вестника, формиран от досие на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) от 250 страници върху хипотетичната офанзива на НЛО, включва изображения и свидетелски показания, съгласно Дейли Експрес.

Твърди се, че НЛО-то се е появило по време образование на военна единица в Сибир. Извънземният транспортен съд бил свален с ракета земя-въздух.

Разсекретеният отчет твърди, че: „ Пет хуманоида с огромни глави и огромни черни очи излязоха ”.

Вярва се, че двама боеца са оживели в офанзивата.

Колкото и необичайно да звучи, отчетът твърди, че откакто НЛО-то било свалено, пет „ извънземни същества ” се появили от падналото НЛО. Съществата се появили в нещо, което е разказано като солидна топка от светлина, която най-после избухнала, трансформирайки 23 съветски бойци в камък, написа Hidden truth.

Разсекретеният документ твърди:

„ След това отчетът на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) споделя, че останките на „ вкаменените бойци ” били пренесени до загадка изследователска институция покрай Москва ”.

„ Специалистите допускат, че източник на сила, към момента незнаен на земляните, незабавно е трансформирал структурата на живите организми на бойците, трансформирайки ги в субстанция, чиято молекулярна конструкция не е по-различна от тази на варовика ”.

В края на отчета сътрудникът на Централно разузнавателно управление на САЩ написа: „ Ако досието на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) дава отговор на действителността, това е извънредно плашещ случай ”.

„ Извънземните имат такива оръжия и технологии, които надвишават всичките ни догатки ”.

И макар че има доста предупредителни сигнали към отчета, една от най-големите мистерии е за какво Централно разузнавателно управление на САЩ са запазили превод на репортажа на украинския вестник в отчета.

Сякаш документът – въпреки и наличен на уеб страницата на Централно разузнавателно управление на САЩ – на първо време се е появил в разкритите досиета на Комитет за Държавна сигурност (на СССР).
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР