Според докладите президентът Джо Байдън сякаш за момент замръзна по

...
Според докладите президентът Джо Байдън сякаш за момент замръзна по
Коментари Харесай

Президентът Байдън „замръзва за минута“ по средата на танца на празничния концерт в Белия дом по случай 1 юни

Според отчетите президентът Джо Байдън като че ли за миг замръзна по време на оживените танци на концерта по случай 1 юни в Белия дом.

Докато вицепрезидентът Камала Харис, вторият благородник Дъг Емхоф и други танцуваха на енергичния оркестър на събитието, извършено преди националния празник идната седмица, главнокомандващият изглеждаше съвсем изцяло имобилен. Той беше съпроводен от Филониз Флойд, брат на починалия Джордж Флойд, който в последна сметка видя тревожната пауза на Байдън и го обхвана с ръка, като че ли с цел да предложи поддръжка.

Флойд съумя да провокира отговор, когато подвигна пестник за „ удряне с пестник “, на което президентът отвърна със същото. Този случай идва на фона на обвиняванията, че Байдън също демонстрира когнитивен спад, добавяйки към поредност от тревожни събития на скорошни обществени събития.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ: „ Неубедителен “ Джо Байдън в последния гаф като Съединени американски щати в „ надълбоко положение на рецесия “ “ на фона на страховете от Втората международна война, споделя експер...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР