Според доклада Clash Report руски дрон е бил свален в

...
Според доклада Clash Report руски дрон е бил свален в
Коментари Харесай

Вижте кадри от въздушни битки между дронове над бойните полета в Украйна

Според отчета Clash Report съветски дрон е бил свален в битка с украински дрон в жанр Първата международна война. Кадрите от зашеметяващата въздушна борба, оповестени от Clash Report, включват известието: „ Руският дрон, обозначен с буквата „ Z “, беше свален от украинския дрон “.

От фрагментите не става изцяло ясно какво се е случило, само че неочакваната смяна на ъгъла на камерата на украинския дрон би означавала, че той е таранирал съветския дрон. След това, което наподобява като конфликт, се вижда по какъв начин съветският дрон се отдалечава от украинския, или в свободно рухване, или в бързо оттегляне.

Доколкото може да се откри, това е вторият случай на въздушен конфликт сред два дрона над Украйна. Украинските и съветските въоръжени сили постоянно употребяват въпросните безпилотни самолети, с цел да следят неща, които са снимани на видео.
През октомври украински деятел и ефирен водещ на име Серхий Притула снима сходна борба сред съветски и украински дронове DJI Mavic.
Дуел в жанр Първата международна война. Украинският Mavic-дрон, който доставихме на едно от въздушнодесантните подразделения в Донецка област, унищожава съветския съперник. Невероятно!

Във втория видеоклип наподобява, че украинският дрон се промъква към съветския. След това той трагично блъска врага си, поврежда роторите му и хипотетично го изпраща да падне на земята.
Разбира се, защото фрагментите свършват там, не можем да бъдем изцяло сигурни, че това е по този начин.
Някои консуматори на Twitter, наподобява необичайно, че съветските сили биха отделили време да изрисуват разследващите дронове с буквата „ Z “. Поставят под подозрение фрагментите.

Какъвто и да е казусът, може би виждаме нещо, което в бъдеще ще става все по-често и ще еволюира – въздушни борби с дронове. 
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР