Според Джейми Кoутс, експерт на тема крипто пазари от Bloomberg

...
Според Джейми Кoутс, експерт на тема крипто пазари от Bloomberg
Коментари Харесай

Ето защо стабилната монета на PayPal може да увеличи цената на Етериум

Според Джейми Кoутс, специалист на тематика крипто пазари от Bloomberg Intelligence, интеграцията на новопредставената постоянна монета на PayPal, PayPalUSD (PYUSD), има капацитета да окаже доста въздействие върху Етериум (ETH).

Кoутс планува обилни благоприятни условия за разширение на Етериум , даже в случай че единствено дребна част от забележителната потребителска база на PayPal одобри стабилната валута PYUSD. Тази постоянна монета, построена за поддържане на обязаност 1:1 с щатския $, действа върху блокчейна на Етериум.

Кoутс акцентира, че пазарът към момента не е оценил изцяло последствията от известието на PayPal.

За да даде подтекст, той акцентира, че PayPal може да се похвали с потребителска база от 435 милиона дейни сметки, брой, който надалеч надвишава комбинираните дейни адреси на първи и втори пласт на Етериум, които възлизат на към 1 милион.

Той счита, че даже в случай че единствено 1% от тези консуматори изберат да обръщат своите доларови активи в PYUSD (приблизително 4.35 милиона потребители), евентуалните последствия за екосистемата на Етериум и нейния локален актив ETH могат да бъдат обилни.

Кoутс поддържа оптимистична вероятност за платформата за смарт контракти от първи пласт на Етериум, като означи, че растежът на плановете от втори пласт (L2) не е оказал толкоз отрицателно въздействие върху финансите на ETH, колкото се очакваше в началото.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР