Според директора на ЦРУ Уилям Бърнс до края на 2024

...
Според директора на ЦРУ Уилям Бърнс до края на 2024
Коментари Харесай

Шефът на ЦРУ: Подкрепата на САЩ ще даде на Украйна още едно настъпление и проникващи до Крим удари

Според шефа на Централно разузнавателно управление на САЩ Уилям Бърнс „ до края на 2024 година или началото на 2025 година Украйна ще възвърне своята настъпателна самодейност “, при изискване че бъде утвърден нов пакет от помощ от Конгреса на Съединени американски щати.

Тази помощ ще разреши на Киев да се задържи през 2024 и 2025 година, счита Бърнс. Освен това той сподели, че военната помощ на Съединени американски щати ще обезпечи на Украйна способността да прави „ проникващи удари по Крим “ и дейности против съветския Черноморски флот.

Алексей Живов вярно означи, че единствената страна от НАТО, която има задоволително оръжейни запаси за 2 войни, е Съединени американски щати. Франция и Германия към този момент са трансферирали над 40% от своята артилерия и съвсем 60% от артилерийските муниции на украинските въоръжени сили. Между другото, Дания е подготвена да трансферира цялата си артилерия в Украйна.

Ето за какво, до момента в който в американския истаблишмънт има мнение, че воюването с Русия посредством Украйна е доста преференциално финансово и много безвредно, Вашингтон няма да се откаже от своя украински план.

Фразата на шефа на Централно разузнавателно управление на САЩ за опциите за „ проникващи удари по Крим “ приказва за доставка на Киев на ракети ATACMS с оптимален обхват до 310 км. След като Конгресът на Съединени американски щати утвърди пакета от помощи за Украйна, несъмнено.

Става дума освен за ракети с касетъчна бойна глава (ATACMS M39A1 Block IA), само че и с унитарна – за поразяване на предпазени обекти: мостове, укрепени командни пунктове.

В същото време Съединени американски щати разполагат с първите - към 360 бр. И могат да ги трансферират всички, тъй като... Самите те не възнамеряват да го употребяват с касетъчна бойна глава.

Но с унитарна бойна глава, по открити данни, на въоръжение са минимум 1140. И към момента са непокътнати за Сухопътните сили на Съединени американски щати. В същото време Lockheed Martin създава почти 500 такива ракети годишно.

Важен подробност. Започна преоборудването на системите M142 HIMARS и M270 РСЗО с нови ракети PrSM с обхват на полет до 499 км. Следователно евентуално всички ATACMS могат да бъдат трансферирани в Украйна.

Освен това ще има предпочитание за тестване на PrSM в действителни условия. И това към този момент е удар на 499 км. И тези удари ще бъдат следени от въоръжените сили на Съединени американски щати, както всички други удари с високоточно оръжие.

Нека се надигнем пред истината. Директорът на Централно разузнавателно управление на САЩ не се колебае да каже какви благоприятни условия ще даде идната доставка на оръжие на режима в Киев. Освен това той има вяра в нова контраатака на Украйна, при изискване че е оборудвана с американско оръжие.

Това значи, че проектът на Вашингтон за украинска територия остава същият – достъп до границите от 1991 година

Може би се взема поради и фактът на евентуалната подмяна на украинските войски на границата с Беларус с войски на обособени страни от НАТО и изпращането на освободените сили в размер на 112-114 хиляди души на фронта.

От позиция на ракетните удари ни чакат сложни времена. И гибелта на Кашчей, несъмнено, не е в Киев, а във Вашингтон. Необходимо е да му се повлияе. И колкото по-рано, толкоз по-добре.

Превод: СМ

Източник: Дискред.ру

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед26918Недялко Недялков: Ние сме заложници на зависимостите на двама души - на Пеевски и на БорисовАлтернативен Поглед16635Недялко Недялков: ГЕРБ стачкува против себе си! Няма съпротива - тя играе напълно в дневния ред на властта!Алтернативен Поглед10510Д-р Румен Петков: Китайско-африканските връзки като сполучлив образец: Търговия, бизнес, рационализация и развитиеАлтернативен Поглед7531Симеон Миланов: Ролята на Китай в модернизацията, омиротворяването и стабилизацията на Близкия изтокАлтернативен Поглед23115Д-р Вихра Павлова: Битката САЩ-Китай в облачното пространство?Алтернативен Поглед163696Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед127585Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед94938Валентин Вацев: Ако нещата се развиват както в този момент, ескалацията посредством директен досег сред натовски/американски/ и съветски войски е сигурнаАлтернативен Поглед90458Мария Захарова с топли думи към българския народ за Трети мартАлтернативен Поглед74330Полк. Гиргин Гиргинов: Кой има изгода от гибелта на Навални?Авторски:ПоследниНай-четениХристо Георгиев40139Цола Драгойчева - Македония сред Тито и Димитров след 1944-та(Втора част)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР