Според депутатите Димитър Недялков и Калин Иванов обаче, сега е

...
Според депутатите Димитър Недялков и Калин Иванов обаче, сега е
Коментари Харесай

Продължаваме промяната ще предложи свой кандидат за кмет на Русе

Според депутатите Димитър Недялков и Калин Иванов обаче, в този момент е време да се работи, а не да се мисли за избори

Като новоучредена партия е напълно обикновено ние да предложим претендент за кмет на идните локални избори следващата година. Не оспорваме компетенциите на Пенчо Милков, само че на последните парламентарни избори “Продължаваме промяната” беше подкрепена от най-вече хора и те чакат това от нас. Това обявиха в изявление за двамата народни представители Димитър Недялков и Калин Иванов.

“Дошли сме да работим, а не да вършим избори. Българския народ се умори от избори. Избори идват, те са локални и са идната година”. Така двамата депутати разясниха вероятността от предварителни парламентарни избори. Според тях социологическите изследвания се вършат от избрани субекти, като те отразяват желанията на поръчителя.

Недялков и Иванов бяха през уикенда в Русе и организираха редица срещи. Иванов се срещна с ректора на Русенския университет във връзка с желанието на IT компании да влагат в Русе. “Русенският университет има потенциала да притегли доста IT компании. Той е добре квалифициран с новаторски зали. Имаме упоритостта да създадем IT хъб и да повишим стандарта в Русе” показа Калин Иванов. След среща и с полицейския профсъюз двамата са безапелационни, че служителите на реда желаят промяна, която да усъвършенства изискванията на труд и възнаграждение. “До месец и половина би трябвало да предложим проект за такава промяна и на база на това ще може да се приказва и за заплати”, обявиха депутатите.

Задействана е още веднъж и процедурата за построяването на хибридна операционна зала в УМБАЛ “Канев”. Процедурата е задвижена след диалог на народните представители Димитър Недялков и Калин Иванов с министъра на опазването на здравето Асена Сербезова. Пациенти с тежки съдови болести ще бъдат лекувани по новаторски и по-щадящ метод, както в университетските и восокотехнологичните лечебни заведения. Финансирането, което е на половина от болничното заведение и страната, беше спряно от предходното държавно управление, споделиха в изявление по Дарик радио двамата депутати.

По думите на двамата, новата партия, която бе учредена в края на предходната седмица, ще бъде по-различна от другите досега. “Ще бъдем по-либерални, по отворени. Хората, копито ни симпатизират ще имат повече независимост. Свободата е нещо доста важно”, сподели в изявление за Дарик радио Димитър Недялков. Колегата му Калин Иванов бе безапелационен, че партията работи като добър екип. “Гледаме да си оказваме помощ едни на други и а нас не е от голяма важност, кой от кой район е.

Чуйте цялото изявление в звуковия файл:
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР