Според депутата от ПП-ДБ Венеция Ангова Мария Габриел сама трябва

...
Според депутата от ПП-ДБ Венеция Ангова Мария Габриел сама трябва
Коментари Харесай

Венеция: Габриел да арестува Борисов

Според депутата от ПП-ДБ Венеция Ангова Мария Габриел сама би трябвало да арестува Бойко Борисов, не е нужно ние да го вършим, сподели Ангова в коридорите на Народното събрание след вчерашната Нощ на дългите ножове.Венеция твърди, че обединяването й не трябвало да взе участие във обновяване на договарянията с ГЕРБ-СДС, само че посочи, че решението би трябвало да бъде взето групово.
Тя добави, че не е в преговорния екип и не може да носи отговорност, само че нейното мнение е „ не “.
Според Венеция претендентът за министър председател на ГЕРБ Мария Габриел се е поддала на натиска на водача на партията Бойко Борисов. Повод за коментара й е вчерашното изявление на финансовия министър в оставка и съпредседател на Политическа партия Асен Василев, че, „ Габриел може би е най-новото и красиво лице на мафията “.
„ Това, което Асен Василев сподели, е политически факт – че Мария Габриел застана на страната на Борисов, а ние смятахме, че желае да движи страната напред в развиването й “, уточни тя.

Ангова счита, че „ в случай че Габриел желае да оправим правосъдната система, тя сама ще арестува Борисов, не е нужно ние да го арестуваме и не е нужно ние да се хвърляме… “.

По-рано денем на брифинг Мария Габриел изиска опрощение от ПП-ДБ за епитетите, които те използваха по неин адрес по време на изказването им във вторник вечерта, както и за обвиняванията, че е нарушила Конституцията.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР