Според данните, споделени от IntoTheBlock, всички притежатели на Algorand са

...
Според данните, споделени от IntoTheBlock, всички притежатели на Algorand са
Коментари Харесай

Почти всички притежатели на Algorand са на загуба – какво значи това?

Според данните, споделени от IntoTheBlock, всички притежатели на Algorand са претърпели загуби, което поражда опасения за родната криптовалута на план, който интензивно търси партньорства и уголемява своята екосистема.

Настоящата обстановка демонстрира, че всички съществуващи притежатели на Algorand (ALGO) са закупили токена на цена, по-висока от актуалната му стойност. В резултат на това ползата към токена е намалял, като единствено 2% от притежателите са го придобили през последните 30 дни.

През последните 365 дни ALGO претърпя забележителен спад от 70.35% и сега се намира на 96.53% под своя най-голям исторически връх (ATH). Неотдавнашните времена бяха сложни за токена, като Комисията по скъпите бумаги и фондовите тържища на Съединени американски щати (SEC) категоризира ALGO като нерегистрирана скъпа книга, следвайки сходни дейности, подхванати против други криптовалути.

Въпреки че спадът в цената на Algorand е явен, други индикатори показват още по-обезкуражаваща картина. Например броят на транзакциите от началото на годината е намалял с 58.73%. Освен това е тревожно, че повече от 92% от транзакциите са били на стойност под $1.

Въпреки това си коства да се прегледат другите фактори, които оказват въздействие върху пазара, защото съсредоточаването единствено върху повърхностните статистически данни може да не даде цялостна визия. Забележително е, че размерът на търговията с ALGO се усилва от 5 юни насам, като все още на правене на публикацията доближава $33.87 милиона, съгласно Santiment.

Традиционно размерът на търговията демонстрира общия размер на транзакциите с токени в границите на мрежата за избран интервал от време. В случая на ALGO този скок може да се дължи на увеличените разпродажби заради неотдавнашното показване на токена.

Въпреки това Algorand, който има за цел да свърже обичайните и децентрализираните финанси, има някои позитивни аспекти. Данните от веригата разкриват, че от началото на годината интензивността по създаването на плана е надхвърлила предходните си равнища. Това демонстрира ангажираността на разработчиците да усъвършенстват непрестанно мрежата Algorand.

Въпреки че планът се бори за привличане на нови участници, огромните вложители (китове) доста са нараснали дяловете си от януари насам. Към сегашния миг китовете имат общо предложение от 52.55 постоянни монети.

Възможно е по-нататъшното струпване от страна на тези вложители с дълбоки джобове да помогне на Algorand да преодолее актуалните си компликации. Важно е обаче да се означи, че въздействието върху ценовото деяние не зависи само от присъединяване на китовете.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР