Според данните на МВР инцидентът с провесеното бебе е станал

...
Според данните на МВР инцидентът с провесеното бебе е станал
Коментари Харесай

Гръмна Преди Минути: Тотален Обрат С Ужаса С Провесеното От Тераса Дете В София! Не Е Майката, По-Страшно Е!

Според данните на Министерство на вътрешните работи случаят с провесеното бебе е станал при започване на седмицата, само че видеоклипът е оповестен в този момент. По непотвърдена информация малолетното момиче, което е хванало бебето през раменете, и го държи във въздуха, трансферирано през парапета на балкона, е 12-годишната братовчедка на детето.

Проверка на отдела за протекция на детето към регион " Възраждане " демонстрира, че на адреса живеят две фамилии. Едното от тях е фамилията на бебето и на по-голямо дете, а малолетната извършителка е от другото семейство.

Екип на малкия екран е разкрил родителите на детето, което се споделя Ванеса и е на година и два месеца. Майката Радослава оставила детето и братовчедка му, с цел да отиде до магазина.

" Мога да ви уверя, че това няма да се повтори и аз доста ви благодаря. Работя на две места и се обаждам най-малко по три пъти дневно се обаждам, с цел да предизвестявам, че никой да няма работа до прозореца ", съобщи бащата Петър Петров.

След инспекцията, осъществена взаимно с полицията, двете малолетни деца са сложени под полицейска протекция, а по отношение на детето причинител е почнала работа в фамилна среда и ориентиране към услуга за деца с поведенчески прояви.

От прокуратурата оповестиха, че се открива за какво бебето е оставено без наставнически контрол. След приключването на полицейската протекция и след оценка на случая обществените ще подхващат нужната мярка за протекция. жена бебе
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР