Според данни, публикувани миналата седмица, личното състояние на сър Джим

...
Според данни, публикувани миналата седмица, личното състояние на сър Джим
Коментари Харесай

Планът на сър Джим Ратклиф за стадиона на Ман Юнайтед е позор - Анди Бърнам трябва да се засрами

Според данни, оповестени предходната седмица, персоналното положение на сър Джим Ратклиф е спаднало до £13,8 милиарда, което значи, че той към този момент е едвам 110-ият най-богат човек в света.

Бързо, дано съберем краудфандинг за бедния човек, да създадем спонсорирана разходка или каквото и да е за него, Анди Бърнам ще помогне. Като леко сюрреалистични моменти, тъкмо преди началото на слаб мач сред Манчестър Юнайтед и Евертън беше тъкмо там.

Бърнам, кметът на Манчестър и някой, който претендира да бъде социалистически политик, се опита да убеди сбирка от кореспонденти, че би било брилянтно, в случай че всички участваме, с цел да помогнем на сър Джим и семейство американски капиталисти-лешояди, които са изплакнали страховит футболен клуб за стотици милиони лири.

Нека помогнем те реконструират или построят нов Олд Трафорд, с цел да могат да вършат още по-неприлични суми пари. Забравете за множеството небогати и бездомни в имението на Бърнам, дано да създадем разходка за фантастично богатите във...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР