Според данни на Santiment алткойн, базиран на Етериум (ETH), който

...
Според данни на Santiment алткойн, базиран на Етериум (ETH), който
Коментари Харесай

Цената на този базиран на Етериум алткойн може да “избухне”

Според данни на Santiment алткойн, основан на Етериум (ETH), който за момента не е в полезрението на множеството търговци, може би се приготвя за забележителен напредък.

Santiment, водеща компания за разбори, откри , че ApeCoin (APE), може да се готви за забележителен скок на цената.

Според отчета на Santiment сигналa от веригата на APE е подобен с този на Stargate Finance (STG), който осъществя съвсем 50% нарастване на цената си през предишния месец. Платформата за разбор регистрира мрежовата интензивност на APE като предвестител на евентуален скок на цената.

В отчета се показва, че се следи повишение на интензивността в мрежата на APE, защото тези, които имат токени, усилват балансите си, което е знак, че дребните вложители се засилват. Въпреки че това е позитивен знак за APE, Santiment предизвести, че сигналът не подсигурява повишаване на цената.

Въпреки евентуалните опасности, компанията счита, че APE може да бъде първият алткойн , който да се възползва, в случай че търговците ненадейно станат бичи настроени към крипто.


 


В отчета се показва, че цената на APE може да се увеличи внезапно, в случай че пазарът реши да се раздвижи, изключително като се има поради възходящата мрежова интензивност и засиленото присъединяване на вложителите на дребно.

Струва си да се означи, че APE е родният токен на общността на Bored Ape Yacht Club, която в последно време набира известност. Към момента на писане на публикацията APE се търгува за към $4.20, само че пазарът може да бъде непредсказуем и всичко може да се случи.

Ето за какво вложителите би трябвало да демонстрират нерешителност, когато обмислят да влагат в APE.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР