Според данни на CryptoSlam в края на седмицата за трети

...
Според данни на CryptoSlam в края на седмицата за трети
Коментари Харесай

Етериум води по продажби на NFT, въпреки спада на цените

Според данни на CryptoSlam в края на седмицата за трети следващ ден Етериум резервира първото си място като водеща блокчейн верига за продажби на незаменяеми токени (NFT).

В петък Етериум означи 63% спад в продажбите, като се намали по отношение на цифрата от четвъртък от $32.81 милиона, която беше изключително засилена от продажбата на едно NFT на CryptoPunk за $16.38 милиона.

След Етериум , Биткойн и Solana си осигуриха втората и третата позиция, като размерите на продажбите доближиха надлежно $7.99 милиона и $6.10 милиона за същия интервал.

Биткойн означи 23% спад в размера на продажбите, отбелязвайки първия път, когато продажбите на Биткойн NFT паднаха под границата от $10 милиона за седмицата.

Продажбите на Solana също означиха спад от 7.62%.

Тези статистически данни изобразяват пазар, претърпяващ общ спад, само че към момента показващ съмнения в интензивността в другите блокчейни.

Веригата на BNB изключително се открои с едно от най-силните си представяния в петък, като стана очевидец на 12% нарастване на продажбите, възлизащи на $1.22 милиона. Значителна част от тези продажби, възлизащи на $668,236 пристигнаха от нейната сбирка “ “.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР