Според Даниел Лорер правителство на малцинството е малко вероятно, ПП

...
Според Даниел Лорер правителство на малцинството е малко вероятно, ПП
Коментари Харесай

Преговорите за кабинет – първо програмата, после министерствата

Според Даниел Лорер държавно управление на малцинството е малко евентуално, Политическа партия ще се борят за 121 депутати и повече
Партиите „ Продължаваме промяната “, Българска социалистическа партия и „ Демократична България “ образуваха работна група за управническата стратегия, към която трите политически обединения и самостоятелните депутати се сплотиха.

Експертите се събраха в Народното събрание, с цел да обсъдят ясни задания и периоди за интервал от 6 месеца.

„ Разговорите вървят в две посоки - законодателни начинания и изпълнителна власт “, изясни на излизане от Народното събрание министърът на нововъведенията и растежа в оставка Даниел Лорер, представен от БНР. „ Ще се работи извънредно интензивно, с цел да може сътрудниците в проектокабинета да излязат с подготвени цели, написани във времева рамка “, добави той.

„ От „ Продължаваме промяната “ ще се борят за 121 депутати и повече “, сподели още Лорер. Според него държавно управление на малцинството е малко евентуално.

„ За да можем да излезем с подготвени цели, които да са написани във времева рамка за околните шест до девет месеца, ние държим на повече от 121, защото сме пределно наясно, че с цел да има постоянна работа, в която рабо
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР