Според Дан Гамбардело, основател на Crypto Capital Venture, ADA на

...
Според Дан Гамбардело, основател на Crypto Capital Venture, ADA на
Коментари Харесай

Cardano: Силни фундаменти сочат към потенциален скок на цената на ADA

Според Дан Гамбардело, създател на Crypto Capital Venture, ADA на Cardano може да претърпи доста възобновяване.

Гамбардело счита, че притокът на средства в DeFi екосистемата на Cardano е основен индикатор за този евентуален растеж.

На 5 април Гамбардело означи, че повишаването на общата заключена стойност (TVL) в основаните на Cardano DeFi приложения ще бъде.

Интересът към Cardano DeFi набъбна доста, изключително откакто стабилната монета Djed стартира да действа. Понастоящем TVL на мрежата на Cardano е $139.81 милиона, съгласно DefiLlama, а тази стойност се усилва до над $150 милиона, когато се вземе поради и стейкинга.

Тази свръхобезпечена децентрализирана постоянна монета е подкрепена от други токени, които изискват стойности на обезпечението да е сред 400% и 800%, преди да могат да бъдат издадени на потребителите.

Цената на ADA е осъществила растеж от съвсем 3% денем и все още на писане на публикацията токена се търгува за към $0.389, а Гамбардело чака избухливият напредък на TVL на Cardano да продължи през цялата 2023 година

Мрежата на Cardano неотдавна мина през ъпгрейд, наименуван който усъвършенства функционалността на междуверижната съгласуваност за DeFi приложения, построени върху блокчейна на Cardano.


 


Освен това, мрежата се приготвя да вкара нова функционалност, позволяваща на потребителите да имат достъп до Етериум dApps непосредствено от портфейлите на ADA. Стабилните основи на Cardano евентуално биха могли да лимитират рисковете от спад на ADA и да стимулират трейдърите да реинвестират в монетата през идващите седмици.

При продължаващата фискална инерция в крипто промишлеността и без признаци за забавянето ѝ на фона на разтърсванията в банковата система на Съединени американски щати, Биткойн продължава да се сблъсква със обилни трудности към равнището при $30,000.

Смята се, че в случай че Биткойн пробие гореспоменатото равнище, това може да насърчи алткойни като ADA и евентуално да докара до повишаване на цените им.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР