Според д-р Каку неговите прогнози са основани на интервюта с

...
Според д-р Каку неговите прогнози са основани на интервюта с
Коментари Харесай

Легендарният Физик Мичио Каку Директно От Русия! Вижте Неговото Пророчество За Човечеството, Вече Сме На Прага!

Според доктор Каку неговите прогнози са учредени на изявленията с 300 водещи учени по целия свят, а част от тях са основани и на към този момент почнали промени и регистрирани открития. Ето най-важните от прогнозите му:

- През 2100 година индивидът ще има освен биологично величие, само че и цифрово величие. Медицината към този момент е отделила 60 от гените ни, които дават отговор за към момента необратимия развой на стареене, написа дир.бг.

- Хората ще употребяват слънчевата сила и силата на синтеза, които ще са в пъти по-евтини от силата, получавана от изкопаеми.

- Интернет ще стане мозъкнет (brainnet), ще можем да предаваме чувства, страсти, усеща. Днес към този момент има опити за предаване на мемоари от една мишка на друга. Съвсем скоро това ще е налично и за хората.

- Предаването на човешки страсти през интернет ще промени хората. Цялата промишленост на развлеченията ще бъде учредена на това, ще се появят филми, които ще предават усеща на феновете.

- Ще се появи свръхзвуков галактически превоз, първите мостри на който ще бъдат действителност към 2025 година. НАСА твърди, че към този момент има план на свръхзвуков аероплан, в който няма да има претоварване на хората при прехода през звуковата преграда.

- Ще можем да възкресим изчезнали преди десетки хиляди години скотски типове. Имаме геном на мамут и на неандерталец и науката към този момент има дарба да ги възпроизведе.

- Бъдещето ще е подвластно на три технологии-изкуствен разсъдък, биотехнологията и нанотехнологията.

- Изкуственият разсъдък ще направи роботехниката по-голям бранш от автомобилостроенето през днешния ден. Главната заплаха тук е, че рано или късно роботите ще се осъзнаят, само че въпреки всичко това надали ще стане преди края на сегашния век.

-Днес роботите имат разсъдък на хлебарка, на която е осъществена лоботомия. Но те ще стават все по-умни и до края на века ще са умни колкото маймуните. А маймуните ще стартират да схващат, че те не са хора. за разлика от кучетата, които ни възприемат като кучета и се подчиняват на алфа-мъжкаря. Към 2100 година на роботите ще би трябвало да бъде подложен чип, който ще ги изключва, в случай че изискат да убият човек.

- През 22 век роботите ще открият, по какъв начин да изключат този чип и тогава хората ще би трябвало да се слеят с тях и ще се получи homo superior.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР