Според Черната Златка правилният отговор за Великобритания бе Англия, а

...
Според Черната Златка правилният отговор за Великобритания бе Англия, а
Коментари Харесай

Джулиана Гани заби в земята съквартирантите, които се оказаха по-прости дори от Черната Златка!


Според Черната Златка верният отговор за Англия бе Англия, а столицата на Сърбия е Белгия или Босна . Тя обаче към този момент може да спи умерено, тъй като сегашните съквартиранти не знаеха какво честваме на 3 март и 22 септември. В задачата " матура за 4 клас " участваха по-младите, а Марги Хранова, началник Петров, Сашка Васева гледаха в профил.

Ужасяваща неначетеност сподели Тото, който разгласи Кирил за по-големия брат на Методий с аргумента, че по тази причина писмеността се споделя кирилица. Енджи, която обича да се хвали каква огромна българка е, не знаеше какво честваме на 3 март. Дани Златков пък се чудеше каква дата е 22 септември.

Най-добре се оправиха Джулиана Гани и младоженецът Дани, който не даде нито един неверен отговор. Миглена Каканашева-Мегз се провали единствено на един въпрос, тъй като не знаеше кое е сказуемото в изречението:”Биг Брадър вижда всичко”. Това обаче й попречи да се върне още веднъж в играта. Големият брат й бе заречен още веднъж да стане постоянен съквартирант, в случай че се оправи без неточност, само че сказуемото още веднъж я остави в ролята на призрак.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР