Според частната информационна агенция DHA мъжът е представил действията си

...
Според частната информационна агенция DHA мъжът е представил действията си
Коментари Харесай

Заради войната в Газа: Въоръжен нахлу в американска фабрика в Турция и взе заложници

Според частната осведомителна организация DHA мъжът е показал дейностите си като акт на наказание на израелските военни интервенции в линията Газа.

Неидентифициран мъж с оръжие е влезнал във фабриката в индустриалната зона на град Гебзе в окръг Коджаели към 15:00 ч. локално време, оповестява организация Демирьорен, прибавя Българска телеграфна агенция.

Турски медии оповестяват, че полицията е пристигнала на мястото и води договаряния с мъжа. Валията на Коджаели е на път към мястото, оповестява турската телевизия НТВ.

Турските управляващи не са създали досега никакво изказване по отношение на случая.

Кадри, излъчени от турските медии, демонстрират полицейски коли, които блокират достъпа до фабриката на американския производител на артикули за бита и хигиената в Гебзе.

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган е един от най-критично настроените към Израел водачи от началото на войната сред Израел и радикалното палестинско придвижване " Хамас ", показва Агенция Франс Прес.

Ердоган осъди поддръжката на Съединени американски щати за Израел, определяйки еврейската страна като " терористична " и " геноцидна ".

Призиви за протест на американски артикули се чуват необятно в Турция от началото на спора, отбелязва организацията.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР