Според букмейкърите Байерн Мюнхен е фаворит да привлече нападателя на

...
Според букмейкърите Байерн Мюнхен е фаворит да привлече нападателя на
Коментари Харесай

Байерн най-близо за договор с Роналдо пред Рома, Челси и ПСЖ


Според букмейкърите Байерн Мюнхен е любимец да притегли нападателя на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо на фона на несигурното му бъдеще на " Олд Трафорд ".

37-годишният футболист изуми Юнайтед предходната седмица, когато съобщи, че желае да напусне клуба, в случай че получи подобаваща оферта за него това лято, на фона на опасенията си, че " алените дяволи " не се движат задоволително бързо напред.

Португалският нападател към момента " има афинитет към клуба ", само че на този стадий от кариерата си желае да играе в Шампионската лига и не вижда това да се случи на " Олд Трафорд ".

През последните седмици неговият сътрудник Хорхе Мендес беседва с клубове като Байерн Мюнхен, Челси и Наполи, с цел да ревизира дали има пазар за клиента му, само че все още няма подписано съглашение.

Букмейкърите обаче към този момент са заложили на португалската звезда да се реалокира това лято, а Байерн Мюнхен е главният кандидат.

Шампионите на Бундеслигата към този момент се снабдиха със звезда това лято, като подписаха контракт със Садио Мане от противника на Юнайтед Ливърпул за 35,1 млн. паунда.

``

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР