Според БСП за България лошата комуникация между администрациите на Министерския

...
Според БСП за България лошата комуникация между администрациите на Министерския
Коментари Харесай

БСП: Гласуването на оставките се отмени заради лоша комуникация

Според " Българска социалистическа партия за България " неприятната връзка сред администрациите на Министерския съвет и президентството е повода за отлагането на плануваното за през днешния ден гласоподаване на министерските оставки в Народното събрание.
Депутатът Драгомир Стойнев съобщи:
" В тази страна институциите би трябвало да работят и е хубаво да има връзка. Народно събрание по никакъв метод не е забъркано в тази персонална връзка сред двете институции. По-лошо не може и няма по какъв начин да стане. Така или другояче дали ще си сменят имената, политиката си остава. Предполагам, че новите министри също са отгледани и охранени от ГЕРБ, тъй че едва ли те ще трансформират политиката на това държавно управление. За нас е значимо, че колкото се може по-бързо би трябвало да има предварителни избори. "
По мотив случая с брата на депутата от Българска социалистическа партия Георги Стоилов - Илия Стоилов, Драгомир Стойнев сподели:
" Няма по какъв начин националният представител Георги Стоилов да дава отговор за дейностите на своя брат. Днес чухме от вътрешния министър, че неговият брат законно е напуснал страната, чухме от основния прокурор, че всеки е почтен до доказване на противното. Нека да оставим институциите да работят ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР