Според БСП, въпреки че готвеният от тях вот на недоверие

...
Според БСП, въпреки че готвеният от тях вот на недоверие
Коментари Харесай

БСП видя ефект от още невнесения вот на недоверие

Според Българска социалистическа партия, макар че готвеният от тях избор на съмнение за неуспех на държавното управление в региона на околната среда още не е импортиран, към този момент имало " известни резултати " от него.

На 30 декември водачът на социалистите Корнелия Нинова разгласи, че партията ѝ ще желае избор на съмнение в бранша, тъй като " дишаме рак и пием отрова ". Очаква се той да бъде импортиран на 20 януари.

" Както е видно, назначени са инспекции на ВиК сдружения, на ВЕЦ-ове, Министерството на околната среда и водите най-накрая пусна за публично разискване промени в наредбата за вноса, съхранението и отчетността на отпадъците. Това, което не се случваше след десетките ни въпроси и часовете диспути, стартира да се прави, откакто обявихме, че готвим избор на съмнение. За страдание прекомерно късно, а цената за закъснението заплащат чакащите на опашка пред водоноските ", сподели във вторник депутатът от партията Крум Зарков.

По думите му Българска социалистическа партия е поставяла в Народното събрание въпросите с въздуха и водата над 60 пъти в границите на настоящия мандат и е получавала " половинчати отговори, отвращение да се дискутира казуса, а от време на време и откровена надменност ".

" Когато рецесията пристигна и по празниците хората останаха на изсъхнало, методът на ръководещите остана същият. Отказът или неспособността да се реши казуса, безапелационното отвращение на отрасловия министър да се признаят позволените неточности при ръководството водния запас и съответно на бент. " Студена ", както и отводът на премиера от регистрира очевидните пропуски на държавното управление в този бранш, водят до търсене на отговорност, а в парламентарната република България отговорност се търси посредством избор на съмнение ", добави той.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР