Според бившия пилот във Формула 1 Тимо Глок отборът на

...
Според бившия пилот във Формула 1 Тимо Глок отборът на
Коментари Харесай

Глок: В Азербайджан предимството на Ред Бул ще е по-голямо

Според някогашния водач във Формула 1 Тимо Глок тимът на Ред Бул ще се радва на по-голямо преимущество пред колоната по време на уикенда за Гран При на Азербайджан в края на месеца, по отношение на това, което „ биковете “ имаха в Австралия предишния уикенд.

По думите на германеца дългите прави на трасето в Баку ще разрешат на Макс Верстапен и Серхио Перес да се възползват оптимално от скоростта на RB19 на вършиме. Той също по този начин акцентира и успеваемостта на DRS системата на болида на „ биковете “, която им дава голямо преимущество още от началото на сезона.
 Хорнър не е сигурен дали RB19 е Хорнър не е сигурен дали RB19 е " най-хубавата " кола на Ред Бул
„ В Баку има повече завои и прави, на които DRS-ът на Ред Бул ще им помогне доста. Затова мисля, че преднината на Ред Бул там ще бъде по-голяма “, написа Глок в своята колонка в Sky.de.

Бившият водач на Джордан, Тойота и Върджин също по този начин разяснява и представянето на Ферари от началото на сезона и дефинира Скудерията като „ разочарованието на сезона “.
 Ферари записва най-слабото си начало на сезона от 2009 насам Ферари записва най-слабото си начало на сезона от 2009 насам
„ От позиция скоростта, те не вършат нищо. Шарл Леклер сподели, че след слаба подготовка той може да се замеси в случай на старта. Във Ферари не се надяваха на това, те са разочарованието на сезона досега. Зависи от Фред Васьор да има бързи промени “, бе коментарът на Глок.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР