Според бившия депутат от ИТН Радостин Василев, който преди влеме

...
Според бившия депутат от ИТН Радостин Василев, който преди влеме
Коментари Харесай

Бивш депутат от ИТН: Деси Атанасова би била по-достоен председател на парламента

Според някогашния народен представител от Има Такъв Народ Радостин Василев, който преди влеме се отдели от партията на Трифонов, има по-достоен претендент за ръководител на Народното събрание. Ето за какво през вчерашния ден той не подкрепил с гласа си Росен Желязков.

" Казвам, че може би имаше по-достойни в ГЕРБ от Росен Желязков и че аз бих избрал различен претендент – например Десислава Атанасова ", сподели пред Нова тв депутатът от ПП-ДБ. По думите му тя е най-подготвена от първата политическа мощ в Народно събрание.

Народнитя представител отхвърли да е коментирана лидерска среща между Кирил Петков, Асен Василев и Бойко Борисов. " Вероятно ще има такава, само че не е закрепено по кое време ", изясни той и напомни поръчките на ПП-ДБ, че няма поддържат нито кабинет с мандат на ГЕРБ-СДС, нито с тяхно присъединяване. " Всякакво присъединяване – и политическо, и експертно. Под никаква форма ", безапелационен беше Радостин Василев.  " На масата за законодателната рамка те неведнъж поставяха въпроса за държавно управление и ние неведнъж им казвахме, че сме там, с цел да приказваме за законите ", уточни някогашният народен представител от Има Такъв Народ.

Ако първата политическа мощ не успее да сформира постоянен кабинет и вторият изследователски мандат отиде при ПП-ДБ, обединението ще търси поддръжка от всички парламентарно показани партии. Кадрови състав обаче към момента не е коментиран, съобщи Василев.

Депутатът уточни, че представители на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ са разгледали в елементи текстовете за законовите промени, регулиращи кой може да проверява основния прокурор. По думите му има информация, че се търси политическа провокация от страна на Иван Гешев. " Вие знаете по какъв начин работи той – прокуратурата е бухалка. Ние от " Продължаваме Промяната " през последните 6 месеца сме непрекъснато подложени на принуда от прокуратурата. Всички – Кирил Петков, Асен Василев, на някогашен министър му повдигнаха обвиняване ", сподели още Василев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР