Според бившата първа ракета на България Орлин Станойчев истинската причина

...
Според бившата първа ракета на България Орлин Станойчев истинската причина
Коментари Харесай

Орлин Станойчев: Отказът на Григор Димитров да играе в България не е оправдан

Според някогашната първа ракета на България Орлин Станойчев същинската причина Григор Димитров да не играе на Sofiq Open 2019 не се крие в програмата. Първият българин, пробил в Топ 100 в ранглистата на ATP показа своите мнение пред ежедневника " Меридиан мач ":

" Съмнявам се календарът на Димитров да е единствената причина той да не играе в София. Според мен той не споделя същинския мотив. Какъвто и да е той, Григор не е прав. Турнирът в София не може да му навреди.

Напротив, той може да изкара единствено позитиви от него. Надпреварата е в идеалното време след Откритото състезание на Австралия, в което да се приготви за идния сезон в зала. Чудесен подгряващ шампионат преди този в Ротердам.

Не съществува по-голямо наслаждение от това да играеш пред лична аудитория. Никъде по света Григор не е обичан по този начин, както в България. Едно присъединяване пред родна аудитория ще го зареди прочувствено, което би му помогнало през целия сезон. За мен отводът му не е оневинен ", приключи Станойчев.

През 2017 година Григор Димитров подвигна купата в София и незабавно отпътува за Ротердам, където доближи четвъртфинал, изгубен от белгиеца Давид Гофен.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР